Iz medija

01.2022.

Intervju za "Inkubator izvrsnosti"

Anita Kanđera: kako uspjeti kao žena poduzetnica

 “I sama sam prolazila kroz burnout, završila na operaciji i previše se poslovno davala, zato znam koliko poslovni život utječe i na privatan i duhovni život, a da bismo zaista bili sretni i u miru, trebamo njegovati sva tri.”

03.2021.

Intervju za portal "Umjesto gluposti"

MLADI, BUDIMO INSPIRACIJA JEDNI DRUGIMA – ANITA KANĐERA

 “Trudim se doprinijeti zajednici kroz besplatan sadržaj na svom Instagram profilu, a svi oni koji žele znati više, mnoštvo materijala dobivaju i preko mog newslettera, potpuno besplatno. Uz to sam i autorica online programa #biznisbootcamp koji sam kreirala na sliku i priliku svog poslovnog puta.” 

Intervju za blog "Iva Pozitiva"

Pozitivan intervju s Anitom Kanđerom

 “Ne bih ovo radila da ne postoji potražnja (i ljubav prema tom poslu). Tako je zapravo i krenuo moj put. Sve što prenosim sam i sama prošla, pa su se pojedinci počeli javljati s pitanjima “kako” i malo po malo se taj broj povećavao pa sam shodno tome kreirala i online program, kao i mentorstvo 1 na 1.” 

12.2020.

Intervju za mjesečnik "Book"

“Razgovarali smo s  Anitom Kanđera, prije svega predivnom osobom, te izvrsnom mentoricom! 😊 Nakon jednoga dramatičnog životnog događaja, odlučila je napokon posložiti prioritete i preuzeti odgovornost za svoj život. To je urodilo plodom onako kako je mogla samo sanjati. Danas, u svojstvu vlasnice obrta „Momenta“, klijentima prenosi svoje iskustvo i znanje, prije svega potrebno za pokretanje vlastitog biznisa, za organizaciju i planiranje općenito…  Anita nam je otkrila nekoliko korisnih metoda i savjeta, a za više toga, zapratite ju na društvenim mrežama, osobito Instagramu gdje je najaktivnija: www.instagram.com/anitakandera_momenta. Preporučamo! 👼 Izvor: https://book.hr/novi-broj-booka-na-svim-kioscima-132/” 

11.2020.

Knjige koje ostavljaju trag: Anita Kanđera

Gostujući članak za Split Tech City

“Trenutno proučavam i čitam e-bookove, slušam podcaste i videa, no knjige će uvijek biti moj najdraži oblik konzumiranja informacija jer jednostavno taj osjećaj kada držim knjigu u ruci, listam i vodim zabilješke niti jedan e-book ne može zamijeniti.” 

09.2020.

Bez osobne organizacije nema ni kvalitetne organizacije online poslovanja

Instagram live za Split Tech City

“Osim toga, posvećena sam umrežavanju i spajanju autentičnih kreativaca putem bloga i istoimene grupe „Autentični Kreativci“ koja pruža inspiraciju, motivaciju i networking ambicioznih i kreativnih ljudi.”

08.2020.

Najava online programa na portalu "She.hr"

Anita Kanđera i “Momenta” pozivaju u #biznisbootcamp

“Izgraditi biznis mindset jer nam jedino growth mindset omogućuje da u svakoj neprilici, izazovu ili nejasnoći pronađemo snagu, upornost I smisao da nastavimo dalje.”

07.2020.

3 osnovne i ključne stavke potrebne za online biznis

Nova epizoda “5 BIZNIS MINUTA s Anitom Kanđerom” na Vašim malim ekranima!

„Nakon što sam vam u prva dva videa prenijela 3 stvari koje pod svaku cijenu morate imati uz sebe kada se odlučite osamostaliti kao i 5 najvažnijih vještina za vaš uspješan poslovni put u poduzetništvo, danas vam želim približiti 3 osnovne i ključne stavke za pokretanje online biznisa.”

06.2020.

5 najvažnijih vještina za vaš uspješan poslovni put u poduzetništvo

Educirajte se uz drugu epizodu: 5 BIZNIS MINUTA s Anitom Kanđerom na Vašim malim ekranima!

“Detaljnije će pojasniti:

  • Prodaju
  • Komunikaciju i pregovaranje
  • Upravljanje financijama
  • Upravljanje vremenom
  • Upravljanje umom”

05.2020.

5 BIZNIS MINUTA s Anitom Kanđerom

Nakon uspješne saradnje sa Anitom Kanđerom, odlučili smo se za novu saradnju kroz koju će čitatelji/ce IKRE Magazina moći besplatno pratiti kratke treninge iz oblasti poduzetništva, marketinga, komunikacija, prodaje i organizacije!

Kanđera će u prvom videu govoriti na temu: „Tri stvari koje uvijek i pod svaku cijenu moramo imati uz sebe kada se odlučimo osamostaliti i poći putem poduzetništva.“ Detaljnije će pojasniti:

  • Svoje „zašto“ (cilj)
  • Svoje „kako“ (poslovni plan)
  • Svoje temeljne vrijednosti (tko sam ja i s kakvim ljudima želim raditi)

04.2020.

Intervju za portal "IKRE online magazin"

Anita Kanđera: Vjerujte u sebe i živite autentično

“Moj put bi u ovom trenutku nazvala „koraci“ jer kroz cijeli život idem „korak po korak“ a puno malih koraka me dovelo do ovoga svega što sam danas.” 

12.2019.

Intervju za portal "Samopozitivno"

Intervju Anita Kanđera – „Svi smo mi karike jednog lanca a lanac je jači s puno – čvrstih, hrabrih karika.”

“Vrijednosti koji najviše ističem i s kojima se najčešće susrećem je pravovremena organizacija i poštivanje rokova, što se da sažeti u regularan poslovni bonton.”

11.2018.

Intervju za "Plavi ured"

Anita Kanđera – korak po korak do uspjeha!

“Poduzetništvo je za mene upravo ono što sam htjela – fleksibilno radno vrijeme, rad s klijentima koje sama biram, ugodan osjećaj rasta i življenja svog punog potencijala! Nije lako, ali može se!”