Iz medija

Intervju za portal "Umjesto gluposti"

MLADI, BUDIMO INSPIRACIJA JEDNI DRUGIMA – ANITA KANĐERA

 “Trudim se doprinijeti zajednici kroz besplatan sadržaj na svom Instagram profilu, a svi oni koji žele znati više, mnoštvo materijala dobivaju i preko mog newslettera, potpuno besplatno. Uz to sam i autorica online programa #biznisbootcamp koji sam kreirala na sliku i priliku svog poslovnog puta.” 

Intervju za blog "Iva Pozitiva"

Pozitivan intervju s Anitom Kanđerom

 “Ne bih ovo radila da ne postoji potražnja (i ljubav prema tom poslu). Tako je zapravo i krenuo moj put. Sve što prenosim sam i sama prošla, pa su se pojedinci počeli javljati s pitanjima “kako” i malo po malo se taj broj povećavao pa sam shodno tome kreirala i online program, kao i mentorstvo 1 na 1.” 

Intervju za "mjesečnik Book"

“Razgovarali smo s  Anitom Kanđera, prije svega predivnom osobom, te izvrsnom mentoricom! 😊 Nakon jednoga dramatičnog životnog događaja, odlučila je napokon posložiti prioritete i preuzeti odgovornost za svoj život. To je urodilo plodom onako kako je mogla samo sanjati. Danas, u svojstvu vlasnice obrta „Momenta“, klijentima prenosi svoje iskustvo i znanje, prije svega potrebno za pokretanje vlastitog biznisa, za organizaciju i planiranje općenito…  Anita nam je otkrila nekoliko korisnih metoda i savjeta, a za više toga, zapratite ju na društvenim mrežama, osobito Instagramu gdje je najaktivnija: www.instagram.com/anitakandera_momenta. Preporučamo! 👼 Izvor: https://book.hr/novi-broj-booka-na-svim-kioscima-132/” 

Intervju za "IKRE online magazin"

Anita Kanđera: Vjerujte u sebe i živite autentično

“Moj put bi u ovom trenutku nazvala „koraci“ jer kroz cijeli život idem „korak po korak“ a puno malih koraka me dovelo do ovoga svega što sam danas.” 

Intervju za portal "Samopozitivno"

Intervju Anita Kanđera – „Svi smo mi karike jednog lanca a lanac je jači s puno – čvrstih, hrabrih karika.”

“Vrijednosti koji najviše ističem i s kojima se najčešće susrećem je pravovremena organizacija i poštivanje rokova, što se da sažeti u regularan poslovni bonton.”

Intervju za "Plavi ured"

Anita Kanđera – korak po korak do uspjeha!

“Poduzetništvo je za mene upravo ono što sam htjela – fleksibilno radno vrijeme, rad s klijentima koje sama biram, ugodan osjećaj rasta i življenja svog punog potencijala! Nije lako, ali može se!”