Održano treće druženje poslovnih žena

Anita Kanđera
13.04.2022.

Citirat ću moju dragu prijateljicu, mentoricu i kolegicu Sandru Sharp s kojom organiziram ova druženja:

“Ova druženje nam pokazuju koliko trebamo jedni druge i koliko smo zakinuti kad takvih druženja nema.”

Hvala ženama koje su došle na ovo, treće druženje i podijelile s nama svoje izazove, znanja, iskustvo i pružile podršku jedna drugoj.

Druženja za poslovne žene u Zagrebu se održavaju redovno od početka 2022. 

Jednom mjesečno se okupljamo u ograničenom broju do 20 sudionica u prostorima Udruge Fokus, na Vrbanima.

Prijave budu otvorene i objavljene putem mog newslettera i na mojim društvenim mrežama. 

Pratite sljedeću najavu, besplatno sudjelujte u Zagrebu i u 2 sata se ohrabrite, povežite s drugim poslovnim ženama, naučite nešto novo i postanite dio zajednice žena koje se žele poslovno razvijati na usklađen i etički način.

Druženja vode: Anita Kanđera, vlasnica Momente, savjetnica i mentorica za poslovni razvoj uz podršku Sandre Sharp, voditeljice tečaja “Raširiti krila” za životne vještine.

MJESTA SU OGRANIČENA NA 20 OSOBA radi prostora i efektivnog rada.

UVJET: Sudjelovanje na druženjima je besplatno. VAŽNO!!! Prijave su nužne i važno nas je obavijestiti ukoliko niste u mogućnosti doći (u suprotnom, ukoliko se prijavite, ne dođete ili ne otkažete, gubite pravo dolaska na sljedeće druženje).

O OSNIVAČICI BIZ TALK DRUŽENJA:
Anita je specijalistica za osobnu i poslovnu organizaciju, internet marketing i prodaju. Autorica online programa “Izgradi svoj biznis mindset”.
Prije otvaranja svog obrta 2018. godine, radila je na pozicijama prodaje i marketinga za njemačka govorna područja i time stekla bogato znanje i usavršila vještine organizacije, koordinacije, upravljanja i planiranja.

Voditeljica je radionica za organizaciju vremena, savjetnica i mentorica za profesionalni razvoj malih i srednjih poduzetnika, a strast joj leži u prenošenju znanja i iskustava.

Podijelite ako vam se svidjelo i proširite ovu važnu poruku