Tko je Anita...

Ako želite saznati više o meni, na pravom ste mjestu. Tko sam, čime se bavim i gdje me možete pronaći.

anita kanđera

STRAST JE NEUMORNA ODLUKA POSTIZANJA ONOGA ŠTO VAM JE IZUZETNO VAŽNO...

Prije 5 godina kada sam počela svoje znanje njemačkog jezika koristiti ne samo u privatne nego i u poslovne svrhe shvatila sam da moja strast prema stranim jezicima i komunikacijom s ljudima pomaže u unapređenju tvrtki za koje sam radila. Nakon uspješnih i vrlo pozitivnih iskustava sa klijentima na stranom tržištu došla je duboka želja da ne samo da saznam više o prodaji i izvozu, već i potrebi da podijelim svoje znanje s drugima. Vjerujem da smo uistinu u stanju ostvariti uspješne poslovne odnose kako unutar tako i izvan Lijepe Naše. Promjena je složena stvar; navikli smo na rutine, svakodnevne komunikacijske obrasce i stara uvjerenja. Mnogo puta nam je potreban vanjski glas kako bismo dobili uvid u način rada, razmišljanja i organizacije drugih država te njihov prirodan način komunikacije – materinji jezik. Kada sam odlučila biti poslovna podrška u promijeni situacije na našem i stranom tržištu, uz dodatne edukacije, otvorila sam vlastiti obrt. Kako je moja povezanost sa prodajom i njemačkim jezikom postala sve dubljom, shvatila sam što je moj pravi poziv … postati poslovni partner i pomoći drugima da se probiju na tržište, povećaju prihode i privuku nove klijente. Promjena nije jednostavna, ali se može postići uz odgovarajuće i stručne partnere. 

Zašto želim promjenu? Strast!

Dakle, postala sam poduzetnica i Vaša buduća poslovna partnerica. Započinjem novu fazu u svojoj karijeri i usredotočiti ću se na poboljšanje poslovanja mojih klijenata.

Saznajte više o mojim uslugama i slobodno mi se obratite za sva dodatna pitanja. 

LinkedIn

Povežite se sa mnom na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži koja predstavlja potpuniji životopis te omogućuje povezivanje s potencijalnim klijentima. Osim interaktivne komunikacije pruža i vrlo detaljne informacije aktualnih novosti svake branše.

Xing

Iznad svega, XING je platforma za poslovno umrežavanje u zemljama njemačkog govornog područja. Kako su mi sadašnji i potencijalni klijenti govornici njemačkog jezika, redovita interakcija na XING-u mi omogućuje uspješne poslovne odnose.

Facebook

FB pruža dobar izvor informacija, spajanje s kontaktima, bolje upoznavanje i dobar temelj oglašavanja. Meni osobno omogućuje prisniji kontakt s klijentima, jer su temelj mog poslovanja povjerenje i transparentnost.

CERTIFIKATI I DODATNA UVJERENJA

Certificate of Achievement German C2

Certifikate of Achievement English B2

Certifikate of NLP-Practitioner IANLP

Certificate of “Mastermind” training

Certificate of participation in the EU project LLP in Germany 

Michael Augsten

Grafički Dizajner,
Vlasnik AugstenGrafik,
Austrija

Bili smo skeptični kako će suradnja sa složenim projektima proizvodnje tiska raditi na udaljenost i zbog jezičnih barijera. No dobra komunikacija na savršenom njemačkom, stručna i ljudska kompetencija i pouzdanost gđe Kanđere nas je inspirirala i omogučila dugoročnu uspješnu suradnju. Vrlo rado ju preporučujemo!

MARIO ŠUŠAK

Direktor Hrvatskog gospodarskog saveza, Njemačka

Gđica Kanđera ima odličnu percepciju, iznadprosječnu motivaciju i dobro se suočava s teškim zadacima. Zahvaljujući svojoj simpatičnoj i vedroj naravi vrlo je brzo prihvaćena kod naših vanjskih i unutarnjih poslovnih partnera. Prema klijentima, nadređenima i suradnicima se uvijek odnosila profesionalno i ljubazno.

Kristina Ladišić

Wellness terapeut,
Vlasnica Country Club,
Hrvatska

Svidio mi se Anitin entuzijazam, motiviranost za rad te izražene vještine organizacije. Vedra je, sposobna i simpatična osoba. Prema svima se odnosi jednako i vrlo profesionalno što je u poslu vrlo bitno te u svemu vidi veliki potencijal. Ukratko, preporučujem za suradnju.                                               

Andreja rambrot

Vlasnica Moja Tvoja priča,
Hrvatska

S Anitom Kanđera imala sam prilike raditi u nekoliko navrata. Voljela bih naglasiti da me baš svaki put oduševila svojom pristupačnošću, profesionalnošću i brzinom izvršenja zadataka koje smo dogovorile, a da pritom kvaliteta nije patila. Anita je osoba na koju se poslovno možete osloniti u svakom trenutku, a vjerojatno će vam se zbog svoje pristupačnosti i vedrine uvući u kožu i privatno. Ako tražite svoju „poslovnu vezu“ za inozemne projekte, toplo vam preporučujem da se javite upravo Aniti.

Mirjana Biščević

Duhovni Coach, Hrvatska

Suradnja sa Anitom upravo je ono što mi treba. Ja sam ponekad zaboravna kada je papirologija u pitanju a Anita me uvijek podsjeti ako je potrebno i koliko god je potrebno ako nešto treba odraditi. U radu je vrlo transparentna, radi sa toliko entuzijazma koliko ne možete zamisliti. Ako vam je potrebna jedna odgovorna osoba za suradnju u njenoj domeni, onda je to sigurno gospodična A.K.

NATALI SIKORA

Perduco, Hrvatska

U godinu dana našeg zajedničkog poslovnog odnosa, u kojem sam joj bila mentor, pokazala je prije svega da je divna mlada žena, uvijek vedra, nasmijana, izrazito kolegijalna.
Uvijek je bila spremna pomoći stranci i odraditi i više nego se očekuje. Iz njenog ponekad nespretnog izražavanja na hrvatskom jeziku „vrištalo“ je savršeno znanje njemačkog jezika, po čemu je i danas posebna i na „višoj“ razini. Do današnjeg dana ostala je posebna, zrela, pametna i odgovorna mlada žena s kojom ću uvijek rado surađivati, jer s
Anitom nema gubitka.

hrHR
de_DEDE hrHR