Ako želite saznati više o meni, na pravom ste mjestu. 

Bok, ja sam anita kanđera

PODUZETNICA, KREATIVKA, PROFESIONALNA ORGANIZATORICA VREMENA I VELIKA LJUBITELJICA PRIRODE, PLANINA I ŽIVOTINJA!

Otkako sam 2014. godine, zbog znanja jezika prihvatila ponuđeno radno mjesto kao međunarodni prodajni predstavnik, kod mene se promijenilo puno toga. Naučila sam vještine prodaje i pregovaranja, kako uživo, zbog mnogih međunarodnih putovanja i sastanaka, tako i online, upravo zbog udaljenosti potencijalnih klijenata. No u prodaji mi je nešto nedostajalo. Što sam duže radila na toj poziciji, to sam bila sve više uključena u marketing i shvatila sam da jedno bez drugoga ne ide. Ono što mi se u marketingu svidjelo je kreativno izražavanje, ideje, brainstorming, društvene mreže, poznavanje ciljane publike… I sve me više privlačio taj kreativan svijet strategije i planiranja.

U 2018. sam u konačnici odlučila otvoriti Momentu i podržati hrvatske poduzetnike u područjima prodaje i marketinga. Kako sam većinu svoga djetinjstva provela u Njemačkoj i pokupila njemački mindset – organizaciju, točnost i predanost – bilo je logično povezati korijene i strast. Upravo sam zato na samom početku i dalje radila pretežito u prodaji, a gradila svoje vještine u svijetu marketinga, kroz edukacije, volontiranje i praktičnom primjenom na vlastitom poslovanju.

Za 2020. predosjećala sam da će biti posebna godina, no ne u smislu pandemije, koja me natjerala da potpuno reorganiziram svoje poslovanje i marketing konačno stavim u prvi plan. Naime, posvetila sam se individualnom radu s pojedincima koji žele svoje poslovanje prebaciti u online svijet. Slobodno mogu reći da sam prepoznala potencijal hrvatskog tržišta i iskustvo iz marketinga i prodaje odlučila pretvoriti u svoju tržišnu prednost. Otvorena komunikacija daje mi mogućnost bolje organizacije poslovanja, a kreativnost pruža ideje kroz koje tvrtkama i pojedincima dajem uvid u nove mogućnosti. Od tada uspješno gradim svoj osobni brend, radim kao direktorica marketinga Global Leadership Summita i suradnica Udruge Partner i pomažem, pretežito poslovnim ženama, (iz)graditi njihova (online) poslovanja u skladu s njihovim vrijednostima.

Moj obrt pod nazivom Momenta nastao je zbog „momenta”, tj. trenutka koji je meni promijenio život i posao. Puno malih momenata kasnije, živim i radim posao u skladu sa svojim vrijednostima, a tu sam da i vama pomognem uz sva moja rješenja, alate, metode, ljude, profile i programe koje sam naučila putem i koji mi omogućavaju sve navedeno, kako biste i vi mogli živjeti svoj posao i život sa svrhom i u skladu sa svojim vrijednostima.

LinkedIn

Povežite se sa mnom na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži koja predstavlja potpuniji životopis te omogućuje povezivanje s potencijalnim klijentima. Osim interaktivne komunikacije pruža i vrlo detaljne informacije aktualnih novosti svake branše.

Blog

Na svom blogu "Autentični kreativci" dijelim intervjue, uspješne priče i svoja razmišljanja o temama koje pokrivam. Slobodno pročitajte uspješne priče mojih klijenata, intervjue autentičnih kreativaca kao i savjete radi inspiracije, motivacije i edukacije.

Instagram

IG pruža dobar izvor informacija, spajanje s kontaktima, bolje upoznavanje i dobar temelj građenja zajednice. Meni osobno omogućuje prisniji kontakt s klijentima, jer su temelj mog poslovanja povjerenje i transparentnost.

CERTIFIKATI i DODATNA UVJERENJA

MARKETING I PRODAJA

Diploma za specijalisticu za internet marketing i prodaju

JEZICI

Certifikat njemačkog jezika C2 i certifikat engleskog jezika B2

EDUKACIJE I TEČAJEVI

NLP-Practitioner IANLP, Mastermind trening, ERASMUS LLP u Njemačkoj, "LEAP Summit" multidisciplinary conference, "Seminar on Leadership and Emotional Intelligence" by Todd Geist & Ron Knopf (GLS), "Uspješno upravljanje vremenom" by doc.dr.sc. Jasminka Samardžija, 21 sitnica za poduzetnike, BigU Wake Up4 by Smiljan Mori, Brendiranje i pozicioniranje proizvoda na tržište, Content marketing by Ilija Brajković, E-Poslovanje by Siniša Begović, Inge Rock Mastermind 1 & 2, Istraživanjem i analizom do potrošača by Nada Finderle, Javni dijalog - vještine javnog nastupa, govora i prezentacije, Korištenje društvenih mreža u poslovanju by Ilija Brajković, LinkedIn Poveži se s prilikama by Tanja Džido, Pravni i porezni pogled na paušalni obrt, Start up akademija, Uloga žena u politici i gospodarstvu - Motiviraj. Poduzmi. Ostvari., i mnoge druge.

Prijavite se na newsletter i pridružite se aktivnoj zajednici

ambicioznih pojedinaca koji ulažu u poslovni rast i razvoj.