Ako želiš saznati više o meni, na pravom si mjestu. 

anita kanđera

STRAST JE NEUMORNA ODLUKA POSTIZANJA ONOGA ŠTO TI JE IZUZETNO VAŽNO...

Moja strast je (online) komunikacija. Kao ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i marketingu, važno mi je pružiti prodajnu i poslovnu podršku hrvatskim poduzetnicima i tvrtkama u rastu i razvoju svog poslovanja. Kako sam većinu svog djetinjstva provela u Njemačkoj i pokupila njemački mindset – organizaciju, točnost i predanost – logično je bilo povezati korijene i strast te sam se posljednjih sedam godina proaktivno bavila prodajom na njemačkom govornom području. No od početka 2020. reorganizirala sam posao i posvetila se individualnom radu s pojedincima koji žele svoje poslovanje prebaciti u online svijet. Slobodno mogu reći da sam prepoznala potencijal hrvatskog tržišta i njemačko iskustvo odlučila pretvoriti u svoju tržišnu prednost. Otvorena komunikacija daje mi mogućnost bolje organizacije poslovanja, a kreativnost pruža ideje kroz koje tvrtkama dajem uvid u nove mogućnosti. Kao tvoja poslovna partnerica, rado ću ti pomoći istaknuti se na tržištu, povećati prihode i privući nove klijente putem tvojih mreža. Radila sam s klijentima čiji godišnji prihodi prelaze 150 milijuna eura, stoga je odgovornost i briga o poslovanju ono što želim pružiti i tebi. Moram ti reći, takve promjene nisu nimalo jednostavne, no mogu se postići uz odgovarajuće i stručne partnere.

Zašto rado sudjelujem u promjenama? Zbog strasti! Jer strast je ta koja pokreće svijet.

LinkedIn

Poveži se sa mnom na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži koja predstavlja potpuniji životopis te omogućuje povezivanje s potencijalnim klijentima. Osim interaktivne komunikacije pruža i vrlo detaljne informacije aktualnih novosti svake branše.

Blog

Na svom blogu "Autentični kreativci" dijelim intervjue, uspješne priče i svoja razmišljanja o temama koje pokrivam. Slobodno pročitaj uspješne priče mojih klijenata, intervjue autentičnih kreativaca kao i savjete radi inspiracije, motivacije i edukacije.

Instagram

IG pruža dobar izvor informacija, spajanje s kontaktima, bolje upoznavanje i dobar temelj građenja zajednice. Meni osobno omogućuje prisniji kontakt s klijentima, jer su temelj mog poslovanja povjerenje i transparentnost.

CERTIFIKATI i DODATNA UVJERENJA

MARKETING I PRODAJA

Diploma za specijalisticu za internet marketing i prodaju

JEZICI

Certifikat njemačkog jezika C2 i certifikat engleskog jezika B2

DODATNE EDUKACIJE

NLP-Practitioner IANLP, Mastermind trening, ERASMUS LLP u Njemačkoj, "LEAP Summit" multidisciplinary conference, "Seminar on Leadership and Emotional Intelligence" by Todd Geist & Ron Knopf (GLS), "Uspješno upravljanje vremenom" by doc.dr.sc. Jasminka Samardžija, 21 sitnica za poduzetnike, BigU Wake Up4 by Smiljan Mori, Brendiranje i pozicioniranje proizvoda na tržište, Content marketing by Ilija Brajković, E-Poslovanje by Siniša Begović, Inge Rock Mastermind 1 & 2, Istraživanjem i analizom do potrošača by Nada Finderle, Javni dijalog - vještine javnog nastupa, govora i prezentacije, Korištenje društvenih mreža u poslovanju by Ilija Brajković, LinkedIn Poveži se s prilikama by Tanja Džido, Pravni i porezni pogled na paušalni obrt, Start up akademija, Uloga žena u politici i gospodarstvu - Motiviraj. Poduzmi. Ostvari., i mnoge druge.

Gabriela Jurković

direktorica u izdavačkoj kući „Figulus“, Hrvatska

Na Anitin program prijavila sam se potaknuta željom da posložim prioritete u životu, ali i napredujem, bolje se organiziram u poslu koji radim. Uz Anitinu pomoć shvatila sam koliko je bitno prije svega „posložiti“ sebe, kako bih i u onom što radim bila uspješnija i zadovoljnija; uz to sam dobila i mnoštvo savjeta i materijala koji su mi pomogli u organizaciji vremena i posla. Program preporučam onima koji još uvijek traže svoju svrhu, ali i onima koji su umorni zbog ne postavljanja prioriteta i ne znaju kako dalje. Pomoć i podrška neće izostati! 

Dina Hadžajlić

PR manager i vlasnica IKRE MAGAZIN online portala, BiH

Čast mi je bila sarađivati s Anitom Kanđerom, naime do sada smo imale već tri biznis razgovora kroz koje mi je pomogla da prevaziđem prepreke na koje sam nailazila u poslovanju. Anita uistinu ima sve karakteristike uspješne poduzetnice koja svoje znanje i vještine nesebično dijeli, te na taj način unapređuje cjelokupno društvo. Iskrene preporuke, pozdrav iz Sarajeva! 

Marija Budija BINGULA

KonMari konzultantica, Hrvatska

Anitin mentoring program 1:1 preporučila bih svim novim poduzetnicima i onima koji to žele postati kako bi si razjasnili nedoumice koje imaju oko određene teme u kojoj su trenutno zapeli. Ne samo poduzetnicima, već i drugima koji rade posao iz hobija; koji imaju ideju, ali ih je strah jer ne znaju odakle početi. Anitin pristup omoguća vam da se opustite i aktivno radite na svojim snovima. 🙂

Prijavi se na newsletter i preuzmi besplatne PDF priručnike

za planiranje i organizaciju ciljeva!