Tko je Anita...

Ako želite saznati više o meni, na pravom ste mjestu. Tko sam, čime se bavim i gdje me možete pronaći.

anita kanđera

STRAST JE NEUMORNA ODLUKA POSTIZANJA ONOGA ŠTO VAM JE IZUZETNO VAŽNO...

Moja strast je prodaja. Kao ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i komunikaciji, važno mi je pružiti prodajnu i poslovnu podršku hrvatskim poduzetnicima i tvrtkama u rastu i razvoju svog poslovanja. Kako sam većinu svog djetinjstva provela u Njemačkoj i pokupila njemački mindset – organizaciju, točnost i predanost – logično je bilo povezati korijene i strast te se posljednjih pet godina proaktivno bavim prodajom na njemačkom govornom području. Slobodno mogu reći da sam prepoznala potencijal hrvatskog tržišta i njemačko iskustvo odlučila pretvoriti u svoju tržišnu prednost. Komunikacija na izvornom jeziku daje mi mogućnost bolje organizacije poslovanja, a kreativnost (koju pak sam pokupila iz hrvatskih korijena) pruža mi ideje kroz koje tvrtkama dajem uvid u nove mogućnosti. Kao vaša poslovna partnerica, rado ću vam pomoći probiti se na tržištu, povećati prihode i privući nove klijente. Trenutno radim s klijentima čiji godišnji prihodi prelaze 150 milijuna eura. Moram vam reći, takve promjene nisu nimalo jednostavne, no mogu se postići uz odgovarajuće i stručne partnere.

Zašto rado sudjelujem u promjenama? Zbog strasti! Jer strast je ta koja pokreće svijet.

LinkedIn

Povežite se sa mnom na najvećoj poslovnoj društvenoj mreži koja predstavlja potpuniji životopis te omogućuje povezivanje s potencijalnim klijentima. Osim interaktivne komunikacije pruža i vrlo detaljne informacije aktualnih novosti svake branše.

Xing

Iznad svega, XING je platforma za poslovno umrežavanje u zemljama njemačkog govornog područja. Kako su mi sadašnji i potencijalni klijenti govornici njemačkog jezika, redovita interakcija na XING-u mi omogućuje uspješne poslovne odnose.

Facebook

FB pruža dobar izvor informacija, spajanje s kontaktima, bolje upoznavanje i dobar temelj oglašavanja. Meni osobno omogućuje prisniji kontakt s klijentima, jer su temelj mog poslovanja povjerenje i transparentnost.

CERTIFIKATI I DODATNA UVJERENJA

Certificate of Achievement German C2

Certificate of Achievement English B2

Certificate of NLP-Practitioner IANLP

Certificate for internet marketing and sales

Certificate of “Mastermind” training

Certificate of participation in the EU project LLP in Germany 

Michael Augsten

Grafički Dizajner,
Vlasnik AugstenGrafik,
Austrija

Bili smo skeptični kako će suradnja sa složenim projektima proizvodnje tiska raditi na udaljenost i zbog jezičnih barijera. No dobra komunikacija na savršenom njemačkom, stručna i ljudska kompetencija i pouzdanost gđe Kanđere nas je inspirirala i omogučila dugoročnu uspješnu suradnju. Vrlo rado ju preporučujemo!

MARIO ŠUŠAK

Direktor Hrvatskog gospodarskog saveza, Njemačka

Gđica Kanđera ima odličnu percepciju, iznadprosječnu motivaciju i dobro se suočava s teškim zadacima. Zahvaljujući svojoj simpatičnoj i vedroj naravi vrlo je brzo prihvaćena kod naših vanjskih i unutarnjih poslovnih partnera. Prema klijentima, nadređenima i suradnicima se uvijek odnosila profesionalno i ljubazno.

Kristina Ladišić

Wellness terapeut,
Vlasnica Country Club,
Hrvatska

Svidio mi se Anitin entuzijazam, motiviranost za rad te izražene vještine organizacije. Vedra je, sposobna i simpatična osoba. Prema svima se odnosi jednako i vrlo profesionalno što je u poslu vrlo bitno te u svemu vidi veliki potencijal. Ukratko, preporučujem za suradnju.                                               

Andreja rambrot

Vlasnica Moja Tvoja priča,
Hrvatska

S Anitom Kanđera imala sam prilike raditi u nekoliko navrata. Voljela bih naglasiti da me baš svaki put oduševila svojom pristupačnošću, profesionalnošću i brzinom izvršenja zadataka koje smo dogovorile, a da pritom kvaliteta nije patila. Anita je osoba na koju se poslovno možete osloniti u svakom trenutku, a vjerojatno će vam se zbog svoje pristupačnosti i vedrine uvući u kožu i privatno. Ako tražite svoju „poslovnu vezu“ za inozemne projekte, toplo vam preporučujem da se javite upravo Aniti.

Mirjana Biščević

Duhovni Coach, Hrvatska

Suradnja sa Anitom upravo je ono što mi treba. Ja sam ponekad zaboravna kada je papirologija u pitanju a Anita me uvijek podsjeti ako je potrebno i koliko god je potrebno ako nešto treba odraditi. U radu je vrlo transparentna, radi sa toliko entuzijazma koliko ne možete zamisliti. Ako vam je potrebna jedna odgovorna osoba za suradnju u njenoj domeni, onda je to sigurno gospodična A.K.

NATALI SIKORA

Perduco, Hrvatska

U godinu dana našeg zajedničkog poslovnog odnosa, u kojem sam joj bila mentor, pokazala je prije svega da je divna mlada žena, uvijek vedra, nasmijana, izrazito kolegijalna.
Uvijek je bila spremna pomoći stranci i odraditi i više nego se očekuje. Iz njenog ponekad nespretnog izražavanja na hrvatskom jeziku „vrištalo“ je savršeno znanje njemačkog jezika, po čemu je i danas posebna i na „višoj“ razini. Do današnjeg dana ostala je posebna, zrela, pametna i odgovorna mlada žena s kojom ću uvijek rado surađivati, jer s
Anitom nema gubitka.

JOSIPA IVANIŠEVIĆ

Direktorica Ortopedixa,
Hrvatska

Anita je postavila temelje budućnosti naše firme. Znali smo da imamo odličan proizvod i da bi njemačko tržište bilo oduševljeno s nama, ali nismo znali kako dalje. Anita nam je pomogla sistematizirati stvari i napraviti izvrstan pravac za budućnost! Sve preporuke!

ŽELJKA POVRESLO

Virtualna asistentica, Francuska

Ono što će vas osvojiti na prvu kod Anite jest njezina vedrina i unutrašnja toplina. Otkako se priključila timu community managera za Facebook stranicu grada, aktivnost stranice u samo mjesec dana bila je vidljivo veća i jača; Broj ljudi povećao se naglo, a riječ je o malom gradu. Sve bez plaćenih reklama. Anita je svojom strategijom uspjela probuditi stranicu i dokazala da se i na Facebooku još uvijek može dosegnuti publika.

Sanja Čabraja

Salon Manager, Dessange Zagreb, hrvatska

Kada nestane vremena i inspiracije tada zovete Anitu! Crvenokosa kreativka pršti od pozitive i novih ideja. Svježina njezinih prijedloga uvijek će vas inspirirati da budete još proaktivniji i zanimljiviji u svom poslu. Uvijek ažurna i otvorena za nove smjerove u poslovanju. Hvala Anita, sretna sam da su nam se poslovni putevi spojili.

hrHR
de_DEDE hrHR