INDIVIDUALNO POSLOVNO SAVJETOVANJE

 • Potrebna vam je nova web stranica, ali ne znate odakle krenuti u izradu?
 • Ne razumijete kako funkcioniraju društvene mreže?
 • Želite kreirati My Business račun za svoju tvrtku ili dodati lokaciju tvrtke na Google?
 • Tražite trikove s kojima ćete osvojiti online pratioce „na prvu“?

Od nedavno ste sam svoj gazda ili pak tvrtku imate već dugi niz godina i želite proširiti poslovanje na online tržište, bit će vam potrebni nova web stranica, možda i logotip te pravi online kanali za marketing.

Naravno, to je tek početak.

Da bi uopće potencijalni partneri ili klijenti čuli za vas, svakako ćete napraviti i pametnu strategiju prilagođenu tržištu. Vjerojatno i postaviti lokaciju tvrtke na Google kartu ili online prijaviti tvrtku na Google My Business račun.

Neću vam lagati, zaista je potrebno učiniti puno koraka od ideje izlaska na tržište do konačno sklopljenog posla koji će donijeti profit vašoj tvrtki.

Iz vlastita iskustva prolaženja kroz samozapošljavanje, izradu vlastite web stranice i rasta na svojim online kanalima na kojima se predstavljam na tržištu, znam koliko je ponekad teško izabrati onu pravu opciju iz bogate tržišne ponude.

Zato ću vas kroz poslovno savjetovanje usmjeriti prema odgovorima koja je platforma za web idealna za vas, na koje sitnice trebate pripaziti kod izrade web stranice i kako napraviti marketinšku strategiju koja vas neće odvesti u očaj.

Stoga, ukoliko posjedujete vlastito poslovanje, bilo da ste iskusni poduzetnik koji tek kreće s online poslovanjem ili poduzetnik početnik, postoji vrlo velika mogućnost da vas muči jedno od navedenih pitanja:

 • Koju društvenu mrežu odabrati
 • Kako kreirati kvalitetan program/radionicu/program
 • Kako kreirati marketing strategiju
 • Obraćam li se pravoj ciljanoj skupini ljudi
 • Kako definirati cijenu svojih usluga
 • Kako organizirati vrijeme i posao
 • Živim li da bih radio ili radim li da bih živio

Sva ova pitanja redovno prolazim sa svojim klijentima kroz mentorski program.

Individualan pristup vama daje mogućnost da pitate direktno i konkretno pitanje, a ja odgovaram sa strategijom baš za vas, a ne po špranci.

Baza znanja mi leži u iskustvu stečenim kroz direktan rad s preko 100njak poduzetnika, a moj nepresušan izvor ideja će vam dati i više nego ste tražili.


Individualno poslovno savjetovanje je dostupno svima koji su na bilo koji način već surađivali sa mnom. Jedan susret traje 60 minuta i prije samog susreta mi šaljete vaš konkretan problem, izazov ili pitanje kako bismo susret iskoristili maksimalno. Susreti se odvijaju u potpunosti online. Nakon dogovorenog termina vam šaljem Zoom link i potvrdu putem Google Kalendara.


Napomena:
U određenim slučajevima je potrebno više sati radi rješavanja izazova ili postizanja cilja, kao i dodatni koraci ili zadaci koje mogu pripremiti. U tom slučaju prije početka savjetovanja dogovaramo broj konačnih sati.


Plaćanje se vrši jednokratnom uplatom na poslovni račun, a za inozemne uplate putem Paypala.

Cijena = 70,00 € (525,00kn) 1 susret

 

Mogu Vam pomoći...

u organizaciji
u planiranju
u online komunikaciji
mentorstvom

...već sada!