Momenta blog, za tvoj pravi moment u poslovanju!

5 prednosti minimalizma u (poslovnom) životu

Objavljeno 03.05.2021.

Prednosti minimalizma u (poslovnom) životu su neprocjenjivi!

Kao što sam već navodila, riječ minimalizam u poslovanju kod nas u Hrvatskoj još uvijek nije zastupljena i želim biti prva koja će ti ovaj pojam tj. način života približiti. Čak i ako nisam prva, nema veze, bitno je da saznaš da postoji način života u kojem možeš imati: mir, sreću, uspjeh … živeći vremensku, financijsku i mentalnu slobodnu.

Kako saznati što želiš?

Objavljeno 10.11.2020.

Jesi li spremna organizirati sebe i saznati svoju životnu svrhu?
Sredinom srpnja sam putem svog newslettera podijelila jedan od mojih najdražih alata koji mi je pomogao u mnogim trenucima posložiti um. Nisam ni slutila da će dijeljenje tog alata izazvati tolike reakcije. Pišem trenutno o njemu i u sklopu jednog intervjua koji dajem, stoga sam odlučila isti podijeliti i ovdje.

Organizacija vremena i zašto ćete čitati sve više o tome!

Objavljeno 30.6.2020.

Često se pitate kako bolje organizirati svoje vrijeme? Pomislite li kako jedni u 24 sata naprave čuda a drugi ništa? Znate li uopće što sve spada u organizaciju vremena?

Upravo radi svih tih pitanja koja mi se roje u inboxu, pišem ovaj članak. 

7 savjeta za učinkovito upravljanje vremenom!

Objavljeno 23.6.2020.

Upravljanje vremenom je proces planiranja i kontrole koliko vremena ćete utrošiti na određene aktivnosti. Dobro upravljanje vremenom omogućit će vam da postignete više u kraćem vremenskom razdoblju, smanjuje vam stres i dovodi do uspjeha, kako privatno tako i poslovno.

3 razloga zašto sam dala otkaz!

Objavljeno 1.6.2020.

Onaj osjećaj da sam stalno u krivo vrijeme na krivom mjestu me pratio godinama. Svaki posao koji sam radila, radila sam sa srcem i glavom, dajući sve od sebe kao da je moj. Ulagala sam puno više nego drugi, a pod puno više mislim na emocije, srce i osjećaj da svima želim pomoći. Mogu li ja jedna jedinka pomoći svima? Ne mogu. 

1 "mali"​ korak prema velikom rasterećenju uma.

Objavljeno 27.5.2020.

Petkom na svojim mrežama dijelim kratke informacije i savjete o alatima koji pomažu kod planiranja i organizacije svog poslovanja. Zato sam preko newslettera koji šaljem svaki drugi tjedan krenula sa serijom tema koje su vezane za planiranje i organizaciju vremena, kako bi čitatelji saznali svoj sljedeći korak planirajući ga unaprijed.

Zašto je "prilagodba"​ jedna od najvažnijih osobina poduzetnika?

Objavljeno 5.5.2020.

Kada sam prije malo više od godinu i pol dana zakoračila u samostalne vode nastavila sam raditi isto što i kod prijašnjih poslodavaca – posredovala sam između hrvatskih tvrtki i tvrtki na njemačko govornom području. No onda se dogodila pandemija…

3 glavna razloga zašto sve više žena radi u prodaji (i zbog kojih su dobre u tome)

Objavljeno 5.7.2019.

Postoje mnogi koji se možda pitaju je li karijera u prodaji prava stvar za njih, pogotovo žene. One koje sebi postavljaju ovo pitanje često su pune bojazni uzrokovanih, u velikoj mjeri, njihovim osobnim iskustvom s profesionalcima u prodaji, mišljenjima u njihovom okruženju i općem javnom mišljenju prodajne industrije.